YRITYSLAINAN HAKEMINEN ON HELPPOA!

Lainan hakemista varten sinun tarvitsee vain ilmoittaa yrityksen perustiedot ja omat yhteystietosi. Tämän jälkeen saat lainatarjouksen minuuteissa. Mikäli olet tyytyväinen tarjottuun lainaan, allekirjoitat sähköisen lainasopimuksen omilla pankkitunnuksillasi ja rahat maksetaan yrityksen tilille 24 tunnin kuluessa.

Luottoarvioinnista

Edellytykset lainan saamiselle:

  • Yritys on rekisteröity Suomen kaupparekisteriin
  • Yritys toiminut yli 2 kk
  • Yrityksellä ei ole tuoreita maksuhäiriömerkintöjä
  • Lainan takaajalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
  • Lainahakemuksen toimittaa yrityksen vastuuhenkilö

Kunhan yllä olevat tiedot täyttyvät voimme yleensä myöntää yritykselle lainan. Lopullinen lainasumma ja lainan hinta, jotka ilmenevät toimitettavasta lainatarjouksesta, määräytyvät aina yrityskohtaisesti.

Lainakriteerit
Luottoarvioinnissa meille tärkeintä on varmentaa yrityksen kassavirta.

Lainan Hinta

Mikä on lainan hinta? Lainan hinta on aina yrityskohtainen alkaen 1,75 %. Tarkoittaen että jos esim. lainaat 5000 € hintaan 2 %, maksat siitä 100 €/kk, ei muuta.

Miksi lainan hinta on aina yrityskohtainen? Jotta voimme myöntää kilpailukykyisen hinnan myös kaikkein parhaimman luottoluokituksen yrityksille.

Miten lainan hinta määräytyy? Lainan hintaan vaikuttaa moni seikka kuten yrityksen koko, historia, henkilöstön määrä, liikevaihto yms.

Mikä on loppuhinta jos maksan lainan ennenaikaisesti takaisin? Jos esim. maksat yllä olevan 5000 € lainan kuukauden sisään takaisin on kokonaishintasi 100 €, eli hyvitämme käyttämättömien kuukausien lainakulun.

Onko lainan hinta aina sama jatkossa? Ei välttämättä. Lainan hinta jatkossa määräytyy maksukäyttäytymisesi mukaan, eli jos maksat laskusi ajallaan voit olettaa hinnan laskevan kun jatkossa tarvitset yrityslainaa.

Milloin kannattaa hakea yrityslainaa?

Yrityslainaa voi käyttää moneen eri tarkoitukseen. Luotamme siihen että sinä yrittäjänä tiedät parhaiten mihin tarkoitukseen yrityksesi tarvitsee rahoitusta. Me pyrimme parhaamme mukaan auttamaan yritystäsi.

Yrityslainaa moneen tarpeeseen
Yrityslainaa voi ottaa moneen tarpeeseenKuten palkkojen maksuun, investointeihin, käyttöpääoman vahvistamiseen yms.

Tilanteita jolloin yrityslainasta voi olla hyötyä: 

  • Varaston kasvattaminen
  • Käyttöpääoman vahvistaminen
  • Investoinnit koneisiin tai työkaluihin
  • Kausityöntekijöiden palkkaus
  • Markkinointikampanja

Päätät itse mihin käytät rahat yrityksessäsi, eikä sinun tarvitse toimittaa meille liiketoimintasuunnitelmaa tai budjettilaskelmia.