Hanki rahoitus yrityksellesi

Monet hankkeet jäävät PK-yrityksissä toteuttamatta puutteellisen rahoituksen takia. Haluamme korjata tilanteen ja tarjota pienille ja vasta aloittaneille yrityksille mahdollisuuden saada rahoitusta. Tarjoamamme rahoitus on väliltä 1 000-25 000 € ja rahoituksen saamisen edellytyksenä ei ole ulkopuolista takaajaa tai reaalivakuutta.

 • 1. Täytä lainahakemus

  Täytä hakemuksessa pyydetyt tiedot. Kesto noin 60 sekuntia, eikä maksa mitään.

 • 2. Saat lainatarjouksen

  Toimitamme lainatarjouksen yleensä noin 8 minuutin sisään hakemuksesta.

 • 3. Rahat tilille

  Hyväksyttyäsi lainatarjouksen laina maksetaan yrityksen pankkitlille välittömästi.

Miten saan yritysrahoitusta?

Perinteinen keino hakea yritysrahoitusta on mennä hattu kourassa pankinjohtajan luo tai soittaa pankin vaihteeseen varataksesi ajan pankkivirkailijalle. Halusimme tehdä muutoksen ja tarjota pienyrittäjälle vaihtoehdon rahoituksen hankkimiselle joka on nopea, helppo ja selkeästi hinnoiteltu. Ja tietysti rahoituksesta kun puhutaan, niin lainan tulee olla hinnoittelultaan kilpailukykyinen.

Tarjoamme rahoitusta 1000-25.000 €, 1-12kk maksuajalla. Hinnoittelumme on asiakaskohtainen väliltä 1.75-4.95%. Mitään aloituskulua, tilinhoitokulua tai muita piilotettuja kuluja ei ole ja maksat edellä mainitun kulun vain siltä ajalta kun laina on ollut käytössäsi. Maksaessasi lainan suunniteltua aiemmin takaisin hyvitämme käyttämättömän lainaajan kulut.

photo-1444647917995-a8cc072fe128

Pääasialliset syyt hakea rahoitusta

Monesti pienyrittäjällä tulee vastaan yllättäviä tilanteita jolloin pieni ylimääräinen rahoitus tulee tarpeeseen. Nämä tilanteet voi olla osin itse aiheutettuja, kuten unohtunut verojen tilitys tai sitten muista johtuvia syitä kuten se että asiakas ei maksa laskunsa sovitussa aikataulussa. Rahoitusta voi toki käyttää muuhunkin, kuten markkinointiin, palkkoihin yms . Luotamme siihen että sinä yrittäjänä tiedät parhaiten mihin tarkoitukseen yrityksesi tarvitsee rahoitusta. Me pyrimme parhaamme mukaan auttamaan.

Rahoitus

Mistä kannattaa milloinkin hakea rahoitusta: 

 • Finnvera – Vasta aloittaneet yritykset(alle 3kk toiminnassa)
 • Suomen Yrityslaina – Yli 3 kk toimineet yritykset jotka tarvitsevat rahoitusta 1.000-25.000 €
 • Pankilta – Jos rahoitustarve on yli 25.000 € tai lainaaika yli 2 vuotta

Kun haet rahoitusta kannattaa tarkoin selvittää lainan saamisen ehdot ja yrityksen taustat. Markkinoille on viime aikoina tullut myös uudentyyppisiä vertaislainapalveluita jotka tarjoavat sijoitustyyppistä rahoitusta, joka voi olla varteenotettava vaihtoehto pankin pitkäaikaiselle(yli 2v) rahoitukselle.