Yrityslainaa netistä

Ei tapaamisia pankkivirkailijan kanssa. Nyt voit hakea yrityslainaa netistä ja saat lainatarjouksen minuuteissa. Jos hyväksyt meidän sähköisen lainatarjouksen maksamme lainan yrityksesi pankkitilille saman tien.

 • 1. Täytä lainahakemus

  Täytä hakemuksessa pyydetyt tiedot. Kesto noin 60 sekuntia, eikä maksa mitään.

 • 2. Saat lainatarjouksen

  Toimitamme lainatarjouksen yleensä noin 8 minuutin sisään hakemuksesta.

 • 3. Rahat tilille

  Hyväksyttyäsi lainatarjouksen laina maksetaan yrityksen pankkitilille välittömästi.

Miten saan yrityslainaa netin kautta?

Viime vuosina on tullut vaihtoehto perinteisen pankkirahoituksen rinnalle joka tekee yrityslainan hakemisesta jouhevaa. Nyt voit hakea yrityslainaa netistä sinulle sopivaan kelloaikaan. Unohda tapaamiset pankkivirkailijan kanssa ja perinteiset laskelmat jotka sinun aiemmin piti toimittaa hakiessasi yrityslainaa. Nyt on vaihtoehto jossa keskitymme olennaiseen, eli sinun yritykseesi ja sen auttamiseen.

Tarjoamme yrityslainaa 1000-25.000 €, 1-12kk maksuajalla. Hinnoittelumme on asiakaskohtainen alkaen 1.75 %/kk. Mitään aloituskulua, tilinhoitokulua tai muita piilotettuja kuluja ei ole ja maksat edellä mainitun kulun vain siltä ajalta kun laina on ollut käytössäsi. Maksaessasi lainan suunniteltua aiemmin takaisin hyvitämme käyttämättömän laina-ajan kulut.

Yrityslaina netin kautta

Miten haen yrityslainaa netin kautta

Yrityslainan hakeminen netistä alkaa sillä että täytät lainahakemuksen. Lainahakemuksessa pyydetään y-tunnuksen lisäksi omat yhteystietosi, jotta voimme myöhemmin toimittaa sinulle lainatarjouksen. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia ajastasi ja lainatarjous on sähköpostilaatikossasi yleensä 10 minuutin sisällä siitä kun lähetit meille lainahakemuksen. Valitset itse hyväksytkö vai hylkäätkö toimittamamme lainatarjouksen. Mikäli päätät olla hyväksymättä lainatarjouksen, siitä ei koidu mitään kuluja etkä sitoudu mihinkään. Lainahakemukselle täyttämäsi tiedot käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä koskaan toimiteta ulkopuolisille.

- Täytä hakemus saman tien

Mistä kannattaa milloinkin hakea rahoitusta: 

 • Finnvera – Vasta aloittaneet yritykset (alle 3 kk toiminnassa)
 • Suomen Yrityslaina – Yli 3 kk toimineet yritykset jotka tarvitsevat rahoitusta 1.000-25.000 €
 • Pankilta – Jos rahoitustarve on yli 25.000 € tai laina-aika yli 2 vuotta

Kun haet rahoitusta kannattaa tarkoin selvittää lainan saamisen ehdot ja yrityksen taustat. Markkinoille on viime aikoina tullut myös uudentyyppisiä vertaislainapalveluita jotka tarjoavat sijoitustyyppistä rahoitusta, joka voi olla varteenotettava vaihtoehto pankin pitkäaikaiselle (yli 2 v) rahoitukselle.